Proč užívat zelené potraviny
Odpověď je jasná: Málo! Jednoduše nám na to nezbývá ani čas, ani finance a mnohdy většinou chybí i jejich dostupnost. K tomu je ještě velká část naší stravy tepelně a chemicky upravována. A přitom je většina účinných látek zlikvidována. Například vitamíny mizí již při teplotě +40°C! Pokud si často „pochutnáváte“ na levné zelenině, zamyslete se, zda byla za tyto peníze i ekologicky pěstována. Zelenina má úžasnou schopnost. Váže na sebe škodliviny a to již při svém pěstování přímo z půdy. Nabízí se tedy další otázka: co máme vlastně jíst a pít? Doplňte svůj stůl o zelené potraviny mladý ječmen a chlorellu pyrenoidosu. Uvidíte, co vaše tělo udělá po doplnění toho, co je mu přirozené, ale doposud mu chybělo. Chlorella pyrenoidosa s mladým ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně postiženým" lidem chybí. Užívají se nejen proto, že nás něco bolí nebo píchá, ale hlavně proto, že máme rozum!
Je možné zakoupit ve Studiu Anička.
Více informací na telefonu: 603 956 671.
Žádné komentáře:
Okomentovat