neděle 4. dubna 2021

Co jsou vhledy do duše

 


Ať už si to uvědomujeme nebo ne, naše duše s námi dennodenně komunikuje. Nejenom v podobě intuice, ale i emocí či souladu v životě. Ne vždy se nám však daří jí porozumět, a ne každý jí navíc naslouchat chce. Potom se vzkazy duše mohou projevovat způsobem, který se nám nelíbí. Ať už v opakovaných nežádoucích situacích, nevydařených vztazích, či nespokojeností s našimi vlastními emocemi, myšlenkami či chováním.

Jednou z nejrychlejších metod, jak pochopit, proč se nám v životě děje to, co se nám nelíbí, jsou právě vhledy do duše. Pokud jste ochotni přijmout plnou zodpovědnost za svůj život a vše, co v něm prožíváte, potom můžete díky vhledům do duše (čtení na dálku) okamžitě porozumět souvislostem, uvidět pravé důvody pro své problémy, uvolnit karmické vztahy nebo pouta a následně přestat být obětí situace, začít ji ihned léčit a přetvořit skrze svůj nový postoj – postoj vědomého tvůrce. 



Za nalezení svého poslání jsem hluboce vděčná a nacházím ve své práci velikou radost, kterou nyní probouzím skrze dar vidění vzkazů duše ve všech, kteří chtějí jejím překladům naslouchat.


Anna Césarová

Sadová 6, Zlín 760 01


Mobil: 603 956 671

E-mail: Anicka1Cesarova@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat